Friends of Miss Nadya

12 December 2012

Karnival Belia Bera 2013

♥ NANG IT if Like it ♥





Assalamualaikum..

Nad membantu kawan untuk penyebaran umum bagi Karnival Belia Bera 2013 yang akan diadaka 11-13 Jan 2013 nanti..

Nak add Facebook - Karnival Belia Bera
Mintak kawan-kawan semua bantu like Panfage - Karnival Belia Bera 2013



Tak lupa juga di Karnival Belia Bera 2013 ada juga Tabung SAVE GAZA..


Kepada kawan-kawan di luar sana yang ingin hadir Karnival Belia Bera 2013 marilah beramai-ramai..

Tag : Karnival, Belia, Karnival Belia, Karnival Belia Bera, Bera, Karnival Belia Bera 2013,

01 December 2012

CPUV Campaigns melekat lagi 3 bulan ini

♥ NANG IT if Like it ♥





Assalamualaikum semua....



Alhamdulillah Nad dapat 3 CPUV Campaigns dari Nuffnang.
22 October 2012 dapat CPUV dari Nokia Lumia Asha Year End [ status : credited ]
01 November 2012 dapat CPUV dari Avon City Rush Fragrance [ status : credited ]
23 October 2012 dapat CPUV dari DiGi DEP Never Apart [ status : on going ]

Sedih dan jeles sangat tengok orang lain...Tak pe, nanti Nad hadap blog sampai lebam untuk kawan-kawan semua..:D

Sorry Nafisah, Nad sibuk dan tak dapat nak update blog selalu dah sekarang..:(
Prihatin jugak awak kat Nad kan? Hihi, tersenyum gedik kejap..:D

Terima kasih dekat Miss Volvo yang sudi singgah ke entry yang terdahulu iaitu CPUV Campaigns melekat lagi 2 bulan ini ( 7 October 2012 )

Tak lupa jugak kat kawan lama, Aisyah Jahirah.Ingat lagi awak kat Nad eh..

Buat Nory ,InsyaAllah awak akan dapat jugak CPUV (Cost-per-unique-visit). Try tengok Tips Untuk Dapatkan CPUV (Cost-per-unique-visit) dari Nuffnang.

Izzaty, I miss you damn so much dear.. Lama tak blogwalking kat blog awak macam dulu..:(
Ingat lagi Zaty kat Nad eh..:D

Kawan lama Nad iaitu Nisa yang suka sangat dengan Panda Hijau dan pernah bersua muka masa Gathering bersama Geng Fiqra di Mid Valley pada 10 March 2012

Buat Kril Anuar, tak lupa jugak kerana sudi menolong di saat Nad jatuh terbenam dalam tasek dan percayakan Nad..Tak dapat Nad lupa jasa awak..:(

Untuk Misz Mieza ( MM ) InsyaAllah nanti awak merasa jugak CPUV (Cost-per-unique-visit). Try tengok Tips Untuk Dapatkan CPUV (Cost-per-unique-visit) dari Nuffnang yang Nad bagi untuk Nory di atas..

Amboi, kemain panjang Nad bebel dalam entry ni eh??
Ada ke yang nak baca entry Nad ni yer? 
Tak pe lah, janji Nad tak pernah lupa kat kawan-kawan Nad semua..





07 October 2012

CPUV Campaigns melekat lagi 2 bulan ini

♥ NANG IT if Like it ♥



Assalamualaikum semua..

Terima kasih kepada semua yang telah sudi join " Bloglist Miss Nadya Power !! " yang telah Nad senaraikan di SINI..

Alhamdulillah rezeki Allah beri kepada keluarga Nad, 21 September 2012 hari tu Nad dapat 3 CPUV Campaigns sekaligus dari pihak Nuffnang di entry Buffered Earning Nuffnang baru melekat 3 di mana earningnya sudah pon di credit kan..

Sebelum ni Nad pernah dapat Buffered Earning [BE] dari Libress Pure Fresh dan sekarang dapat CPUV dari Libresse Barometer.


Libresse Malaysia telah buat satu aplikasi di Facebook iaitu Libresse Barometer. Kalau korang minat nak masuk peraduan dari Libresse Barometer, ENTER >> Go To App >> Allow >> 


Lepas tu suarakan apa yang korang fikir bagus secara keseluruhan topik yang menarik dan didengar di seluruh negara. Lebih banyak korang suarakan, semakin tinggi peluang anda memenangi kejutan mingguan. Jangan lupa semak balik setiap minggu untuk mengambil bahagian dalam topik baru.


Hari tu Nad pernah dapat CPUV Campaigns dari Uniliver Sunsilk Savana dan kali ini pula Nad dapat bagi Sunsilk Sleek.. Macam tahu je yang Nad memang pakai shampoo sunsilk..:D

Jadi jangan malu-malu untuk klik iklan CPUV Campaigns ni ye..:D






30 September 2012

Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!

♥ NANG IT if Like it ♥




02 September 2012 Punya Entry : 5 Fakta Mengenai Perempuan [Jemput Baca Ye !]

Semenjak bulan 6 Nad terlalu banyak kerja hingga tidak dapat meluangkan masa sebagai Blogger Tegar. Nad rindu sangat nak blogwalking ke blog kawan-kawan sekalian dan taip berbagai entry. Nad harap kawan-kawan sudi membantu dan Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!

Nad akan listkan Bloglist Miss Nadya Power !! di Blog 'Miss Nadya [Personal Blog]' selama sebulan dan senarai Bloglist di 'Bloglist Miss Nadya' akan kekal..
  1. Buat entry bertajuk Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!
  2. Copy banner dan tepek kan ke dalam entry anda dan backlink ke ENTRY INI..
  3. Kenalkan diri ? Mungkin Nad tak kenal, dan mungkin memudahkan sahabat lain mengunjungi blog anda..:)
  4. Sesudah entry di publish kan boleh lah anda hantar link blog korang di sini..:)

Rasanya kalau korang tak kenal Nad lagi boleh panggil Nad aje. Sebelum bulan 6 Nad gila kan blogwalking dan tidak akan lepaskan peluang dari tidak menaip entry.

Twitter : @miss_nadya (Nor Nadiah)
Instagram : @miss_nadya (Nor Nadiah)


List Nama Bloglist Miss Nadya Power !!


21 September 2012

Buffered Earning Nuffnang baru melekat 3


♥ NANG IT if Like it ♥




Alhamdulillah rezeki.. Terima kasih kepada pihak Nuffnang yang tidak putus dan masih memberi iklan kepada blog picisan ini.. Teruja tak terhingga rasanya bila mendapat tahu 3 BE melekat dan tertinggal 1 BE yang pernah melekat dari Unilever Comfort Ivory 2....



Buffered Earning yang melekat sekarang daripada Unilever Sunsilk Savana , DiGi DEP Revamp, dan DiGi Smartplan Zero



Nad dapat BE dari Unilever Sunsilk Savana di mana Sunsilk Lively Clean & Fresh bagus untuk wanita diluar sana lebih-lebih bagi yang berhiljab. Nad ada perasan iklan yang pakai tudung tu. Comel-comel semuanya..:)



06 September 2012

List Nama Bloglist Miss Nadya Power !!


Bloglist Di Buka hingga 30 September 2012, List Nama Bloglist Miss Nadya Power akan di update dari masa ke semasa..


  1. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  2. http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-join-bloglist-miss-nadya.html
  3. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  4. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  5. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  6. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  7. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/jom-join-miss-nadya-power.html
  8. http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  9. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  10. http://pinkyaina.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  11. http://gurlgemini.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  12. http://aidablurr96.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  13. http://eryati.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  14. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  15. http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  16. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  17. http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  18. http://hunny-corner.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  19. http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  20. http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  21. http://www.kyuzizi98.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  22. http://thelesungpipits.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  23. http://myzamichiko.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  24. http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  25. http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  26. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  27. http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  28. http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  29. http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  30. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  31. http://talethatneverend.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  32. http://chikimaruko.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  33. http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html





♥ NANG IT if Like it ♥

02 September 2012

5 Fakta Mengenai Perempuan

♥ NANG IT if Like it ♥


Nampak jiwang pulak Nad bila Nad mula membuat entry mengenai 5 Fakta Mengenai Perempuan.. Tetapi sebenarnya Nad buat entry berdasarkan apa yang Nad rasakan aja.. Boleh je nak baca.. !!~~


Perempuan boleh ketawa dan perempuan menangis. Mungkin juga anda akan terkejut apa yang perempuan telah simpan semuanya di dalam hati mereka.

Perempuan cemburu kerana dia takut yang anda akan jumpa seseorang yang lebih cantik, lebih bijak, lebih tinggi, kurus(dalam erti kata lain badan lebih solid), lebih tenang(penyabar), lebih kuat, dan lebih baik daripada dia.

Kadang-kadang perempuan akan mengatakan "Saya okay" ..Sebenarnya "Dia tidak" kerana mereka mahu seseorang untuk melihatnya di dalam anak mata mereka, memeluk mereka, dan berkata, "Saya tahu anda tidak"

Perempuan akan berpura-pura tidak mengambil berat tentang anda tetapi jauh dalam hati dia boleh membunuh setiap saat setiap hari

Lelaki menipu. perempuan akan menangis. Lelaki itu tidak memohon maaf tetapi dia meminta maaf. Perempuan akan merungut, lelaki tidak pernah akan berubah. Namun, perempuan akan sentiasa di sisi lelaki itu.



1001 persoalan di minda mereka yang sentiasa berlegar di dalam kepala..

Luaran perempuan itu tidak semestinya menggambarkan isi hati mereka tetapi kadang-kadang luaran mereka menggambarkan isi hati mereka..

16 August 2012

Selamat Hari Raya Semua [2012]

♥ NANG IT if Like it ♥


Sorry Nad tak ada kad raya Nak bagi kawan-kawan..

Assalamualaikum..salam sejahtera wat semua...


Sambil menyusun 10 jari. Maaf di pinta di Aidilfitri dari Nad sekeluarga. Tak lupa jugak anak-anak sugar glider Nad si Amadhani & Amajiro.. 

Nad mohon maaf dari hujung kaki hingga hujung rambut andai kawan-kawan semua pernah berasa hati dengan Nad. Halalkan makan minum Nad jika Nad ada terambil atau apa-apa..

 شلآمت هاري راي عيدالفطري.
معاف ظاهير دان باطين.


Nad tak dapat nak celoteh panjang-panjang sebab Nad nak siapkan kerja Nad.. 


Yes I make mistakes. Yes I cry. Yes I hurt. No I'm not perfect. Because I'm only human.

02 August 2012

Bersangka Baik

♥ NANG IT if Like it ♥



Kenapa kita harus bersangka baik di atas setiap kejadian yang berlaku di dunia sementara ni?? Kerana Setiap apa yang terjadi ada hikmahnya ..

Berbaik sangkalah pada setiap kejadian maka hidup anda akan dasyat dan luar biasa.. Bersangka baik di campur dengan keikhlsan dari hati tanpa di lihat dari mata kasar kita untuk kita redha dan akan dapat merasa manisnya lebih dari madu..

Di sini Nad dapat 1 cerita di mana nasihat ini memberi commitment dan semangat dan terus bersangka baik walaupon pedih yang diterima..

Ada seorang lelaki bernama Ahmad di mana sebelum ini dia selalu berdoa untuk melihat hari yang cerah tetapi dia sering hampa kerana doanya untuk melihat hari yang cerah tidak pernah kesampaian..
Sekali lagi dia berdoa dengan harapan yang tinggi..

Ya Allah aku meminta agar diberi hari yang cerah dan aku mohon makbulkanlah doa hambamu ini..
Tetapi dia kecewa lagi kerana hari yang cerah tidak datang tetapi hari yang hadir adalah langit yang mendung, hujan dan ribut.
Dia mula berasa sedih dan mula bersangka buruk sambil memikir di mana salah dia sehingga doanya tidak di makbulkan dan tidak yakin di atas doanya sehingga dia memikir di mana sila nya...
Sekali lagi aku hampa kerana doaku tak dimakbulkan...

Setelah seketika hujan mulai reda dan langit mulai cerah...
Tanpaku duga pelangi mula muncul...
Dengan rasa terkejut dan kagum mula jelas kelihatan reaksi yang sangat terkejut..
Alangkah malunya aku padaMu Ya Allah...

Walau aku cuma meminta hari yang cerah...
Tetapi kau hadiahkan aku untuk menikmati keindahan ciptaanMu..
SubhanAllah betapa malunya aku padaMu Ya Allah.
Alangkah teraturnya ciptaanMu Ya Allah...
Malunya aku kerana tidak pernah bersangka baik di atas percaturanmu Ya Allah..

Ya Allah Ya Hayyu Ya Qayyu...
Ya Allah Ya Waliyul Azim...


Butanya Seorang Manusia

♥ NANG IT if Like it ♥



Sebaris kata-kata untuk Nad kongsikan bersama-sama kawan-kawan semua

Sudah sifatnya manusia cinta akan keindahan yang dilihatnya...
Walau pon kadang-kadang keindahan itu hanyalah khayalan duniawi...



Kadang-kadang Allah bagi kita LIHAT tanpa kita KENAL...
Kadang-kadang Allah bagi kita KENAL tanpa kita LIHAT...


Hanya hati yang qudus sahaja yang dapat MENGENAL dan MELIHAT apa yang tersirat disebalik kebatilan...
dan hanya akal yang dipandu ilmu dapat melahirkan qalbun yang celik disuluh cahaya keimanan....


Supaya dapat memakrifatkan erti sebenar sebuah kehidupan...



Sekiranya datang manfaat, ujian baginya adalah bersyukur.
Sekiranya datang mudarat, ujian baginya adalah bersabar.

26 July 2012

Salam Ramadhan ..

♥ NANG IT if Like it ♥



Agak lewat kan Nad wish Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan.. Nad tak dapat nak online macam biasa even ada broadband.

Agak rindu sangat bila tak dapat nak online selalu sebab Nad nak siapkan semua kerja Nad...

Selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan.. Lagipun kali ni Nad tak rasa macam nak raya pon..:(


15 July 2012

Bila Tudung Bawal Menjadi Fesyen..

♥ NANG IT if Like it ♥



Bila masalah bergolak, semua harus di selesaikan kerana lari daripada masalah yang di cipta dari diri sendiri tidak akan merungkai kesemua masalah tersebut.. Ok, sambung kepada tajuk entry lah yer.. Mulakan hari dengan senyuman dan hati yang tenang..:)

BlogShop - Online Hijab Store



Jom tengok Tudung Bawal 3 Tone dari BlogShop - Online Hijab Store

RM15 untuk 1 - 2 helai
RM13 untuk 3 - 4 helai
RM12 untuk 5 helai ke atas..

Nad pilih beberapa Tudung Bawal 3 Tone dari BlogShop - Online Hijab Store ni ye.. Kalau nak tengok sepenuhnya jom terjah  BlogShop - Online Hijab Store  terus ye..

Warna macam kopi ni Nad
rasa senang nak padankan dengan
apa yang kita pakai kan?

Nad memang kurang sikit dengan
warna kelabu macam ni ,
tapi  kalau padan dengan
apa yang kita nak pakai
menjadi je kan?

Warna pink hitam macam ni cantik kan??


Details Blogshop Online Hijab Store :
  
Online Hijab Store
 KLIK SINI untuk online shopping
di BlogShop - Online Hijab Store,
terdapat Tudung Bawal dan barang
Preloved juga..

 NOTIS IKLAN : Nad tutup
IKLAN setelah selesaikan
semua entry yang tertunggak,
SINI adalah pakej yang telah
Nad tawarkan.. 


keywords : online hijab store, online shopping, blogosphere, fashion and shopping, tudung bawal 3 tone, tudung bawal murah, tudung bawal, borong tudung bawal, tudung bawal plain, tudung bawal cantik

14 July 2012

BE baru yang ke - 16

♥ NANG IT if Like it ♥




DiGi Seribu Sejam bagi BE yang ke - 16..Terima kasih kepada pihak DiGi..




BE yang ke - 12 & 13 iaitu dari DiGi Samsung S3 & DiGi DEP Rider dah selamat menjadi raksasa Metered Earning..

Kawan-kawan Nad sekalian apa khabar semua? Nad dah lama tak berkunjung ke blog kawan-kawan. Rindu jugak sebab Nad tidak berkesempatan nak mengunjungi blog kalian..:(

InsyaAllah lepas setle semua kerja Nad, boleh lah Nad merdeka dengan blogwalking dan melawat kembali kawan-kawan.. Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang tidak pernah lupa kat Nad..:)

Sekarang Nad ada beberapa masalah, InsyaAllah Nad mencuba selesaikan sebaik mungkin..

TIPS UNTUK ANDA, TIPS UNTUK DAPAT BE(BUFFERED EARNING) :

Masih belum berjaya mendapatkan Buffered Earning [BE] ?? Boleh tengok Tips Untuk Dapatkan BE yang Nad amalkan..


Blog Pilihan Entry Kali Ini:
Super Mini Bawal Shop
KLIK SINI untuk dapatkan
tudung bawal polkadot dan
bawal plain..

Jom Buat Duit Dengan Blin.Gd

♥ NANG IT if Like it ♥



Apa tu blin.gd ?? Dia sama je dengan ChurpChurp & Says.my ni.. Tetapi blin.gd berbeza di mana Ganjaran untuk anda lebih tinggi dari ChurpChurp & Says.my.

Tidak di nafikan yang Nad dah cash out ChurpChurp & Says.my dah masuk dua kali di mana korang tak payah nak bertungkus lumus sebab kita cuma share iklan kepada kawan-kawan FB atau Twitter korang..


Nad baru je join dua bulan dan earning Nad sekarang ada RM65.50 dan Nad masih belum boleh cash out kerana mesti cukup RM100 untuk cash out ..

Korang akan mendapat antara RM1.50-RM3 untuk setiap kempen. Untuk setiap yang join blin.gd ni korang akan dapat RM1 - RM2. Tetapi untuk pengguna Facebook Baru memang tak boleh dan pengguna Twitter yang follower nya kurang dari 10.

Jika korang mempunyai sebarang soalan bolehterus bertanya di info@blin.gd.


blin.gd ni straight sikit sebab 5 benda yang tak boleh buat sebab jika buat, earning korang tak sah dan tak dikira. Ini adalah list di mana korang JANGAN buat :
  • Klik link korang sendiri
  • Buat akaun sendiri banyak-banyak.
  • Jangan kongsi di Fan Pages atau Akaun Facebook orang lain.
  • Jangan buat event di Facebook untuk promot link korang.
  • Tidak buat ayat yang boleh mendatangkan kekeliruan yang tidak tepat dengan destinasi kempen.
Jom join blin.gd sekarang untuk mendapat mata ganjaran !!

Korang boleh buat pilihan sendiri, nak daftar blin.gd guna akaun Twitter atau Facebook.

Jika menggunakan Facebook, senang je.. Go to App dan klik Allow..
Jika korang guna Twitter, Authorize Blin.gd Malaysia dan masukkan username & juga password.

Dah siap, korang boleh share iklan blin.gd sebanyak mana pon korang suka..



Details Blogshop Ladies Fashion :
  
Ladies Fashion
 Klik SINI untuk online shopping
dress atau skirt dengan harga yang
berpatutan.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Ladies Fashion
Klik >> SINI <<

07 July 2012

Macam budak kecik pulak..

♥ NANG IT if Like it ♥



Nad join Milo Satu! Extra-KAO! ,baru je upload di Instagram Nad. Bosan punya pasal jadi Nad capture la satu..


Ayat Nad : Tak boleh buat kerja kalau xde milo.. jom minum dulu... #Nestle100 #ChurpicMilo...




Details Blogshop Meimei Clothing:
Meimei Clothing
 Klik SINI untuk online shopping
dress Muslimah LONG DRESS
SLEEVE LACE[HOT] atau skirt.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Meimei Clothing
Klik >> SINI <<

05 July 2012

Sugar Glider Nad dah dijual..

♥ NANG IT if Like it ♥



Bukan Amajiro yang kena jual tapi anak dia yang kena jual... Gambar Amajiro kat atas ni masa Nad mintak dia posing sebab nak capture untuk instagram Nad.. Amajiro memang pandai posing tau sebab tu Nad geram rasa nak gigit-gigit jer.. - Jom follow Instagram Nad!!


Kak Zie pon suka kan Sugar Glider rupanya..even Nad tak pernah bersua muka dengan Kak Zie tapi Nad suka baca blog Kak ZieKak Zie sekarang preggy taw, tak sabar nak tunggu baby Kak ZieSemoga semua di permudahkan.. Amin..

Kak Zie stay jauh, kalau dekat Nad send kat akak..:D

Sleeping Pouch tu Nad baru buat pada hari tu, tak sangka tu last dia duduk dalam sleeping pouch Nad buat

KaDumi dah selamat di addopt oleh Hazzuan HelmiHazzuan Helmi kata adik dia yang nak sangat jadi Nad pon jual la dekat Hazzuan Helmi..

Tak dinafikan Nad menangis lepas tengok Kadumi tak ada dengan Nad.. Gambar terakhir Kadumi dengan Nad macam tak nak pergi je. Nad harap sangat Kadumi di jaga baik dengan Papa baru..
Sedih pon ada sampai kan papa dorang nak amik balik Kadumi ni tapi Nad kata biarlah dorang duduk dengan papa baru..

Gambar-gambar Kadumi selama berada dengan Nad di entry Bila anak Sugar Glider ku beraksi.. Nad nak menangis pon ada bila teringat Kadumi..