Friends of Miss Nadya

13 December 2017

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel Jorubi

Hari ni nak review satu produk ni sebab bila cuaca tak menentu ni kulit jadi kering. Tapi yang selalu kering tu bahagian siku, lutut dan buku lali kan.

Walaupon nad ni jenis pakai baju lengan panjang tapi sebelum amik air sembahyang tu mesti perasan tang siku kering.

Kawan nad yang suggest pakai ni, jadi nad pon cari Watson.

Aloe Vera Gel jenama Jorubi. Gel ni sejuk je bila sapu tau. Rajin-rajin la sapu. Alhamdulillah memang menjadi.

Selain dekat watson, kat guardian pon ada jual.

LEADER DIANZ VITAMIN PAHANG
017305643

05 December 2017

2 BOTOL KULIT DAH BERSERI

2 BOTOL KULIT DAH BERSERI
========================


Dulu kulit berjerawat, kusam..


2 botol je dah dapat kulit yang peloles.


Alhamdullilah kulit bertambah berseri. putih lagi uolls.


LEADER DIANZ VITAMIN PAHANG
0173056439

JERAWAT DAN PARUT JERAWAT MAKIN KURANG

"JERAWAT DAN PARUT JERAWAT MAKIN KURANG WEH!!"

Sebelum ni nak cover jerawat punya pasal terpaksa guna foundation tebal-tebal. 😫

Nak cover kawah dimuka lah katakan.😅

Alhamdullilah,sekarang tak payah lagi nak guna Foundation tebal tebal untuk cover semua tu. 😍😍

Jerawat dan parut jerawat pun dah senyap. Berseri-seri lagi uools selepas consume Dianz Vitamin

LEADER DIANZ VITAMIN BERA PAHANG
0173056439

02 November 2017

Top October Dianz Miss Nadya

Assalamualaikum..


Selamat petang, Alhamdulillah.. First dapat berniaga balek tak pernah terlintas untuk dapat reward dan reward diri sendiri.



Nampak tak nad sebelum dan selepas..


Bulan 7 nad dapat duduk dalam kedudukan teratas. Dapat loket emas..

TOP AGEN DIANZ BERA



Bulan 8 nad dapat duduk dalam kedudukan yang teratas sekali lagi, dan dapat reward Sebentuk cincin emas..

TOP SALE MISS NADYA


Bulan 9 ada sedikit terjatuh, tak dapat kedudukan tertinggi.. Dapat nombor 2 tau..

Dapat loket emas dengan handbag..

Tapi nad tak sempat nak buat entry. Dapat ambil gambar bersama je rasanya.





Alhamdulillah, bersyukur sangat nad semenjak berniaga. BIG WHY kenapa nad berniaga terjawab bila Nad dapat reward untuk diri sendiri i phone 5 guna duit hasil jual dianz.



Dan nad bawak family pergi holiday ke A Famosa Waterwold, Melaka hujung bulan 10 baru ni.


Ni dah nak balek da pon, dapat ambil gambar kat Pantai Puteri, Melaka.



Alhamdulillah, syukur bila bulan oktober masih dalam Top sale dalan group #Teammommygojes ni.. Nad pon da jadi Leader Dianz Vitamin Pahang.. 😍😍


Nad masih dalam top achiever di bulan october 2017 ini.. Syukur rezeki untuk anak-anak tak putus..

Muhammad Hazim Dahin


Nor Husniyah Darin pon kalau nak bergambar mesti pegang Dianz jugak.. Macam mama dah. 



Alhamdulillah, masih percayakan nad. 

03 October 2017

Testimoni dianz vitamin

Assalamualaikum..


Macam biasa la kan bila kak nad free tengah malam baru la sempat nak update blog.. Kali ni nak update gambar testimoni baru kak nad dapat.. 😘😘


Ni adalah testimoni Nad sendiri setelah makan DIANZ VITAMIN..





JERAGAT MAKIN PUDAR, KULIT MAKIN CERAH DAN LEMBUT semenjak amalkan DIANZ VITAMIN.


MASALAH JERAGAT DAN KULIT KUSAM SEMAKIN HILANG. KULIT MAKIN BERSIH DAN CERAH SELEPAS MENGGUNAKAN 1 BOTOL DV.


TERUSKAN MAKAN DIANZ VITAMIN RESDUNG SEMAKIN PULIH.


CONSUME DIANZ SEMINGGU, JERAWAT HABIS KECUT.


KEPUTIHAN KELUAR HABIS!!


2 MINGGU JE JERAWAT DAH MAKIN KURANG.



Ni la nad sebelum nad consume DIANZ VITAMIN..



Nak pergi kerja pon tak payah tempek bedak 5 inci tau.. 😂😂😂😘😘😘😘

Jom wasap je nad terus..

Miss Nadya (CAPTAIN AGENT DIANZ BERA)
wasap.my/60173056439/DIANZ